close icon

Hi! Ben je naar iets op zoek?

Side Logo

Op zondag 12 september organiseert Fonds Kind & Handicap weer een FAMILIEDAG! Wij nodigen 125 gezinnen met kinderen met een chronische ziekte of beperking van harte uit voor een (gratis) dagje Duinrell in Wassenaar. Een dagje ontspanning en plezier, maar vooral genieten van het samenzijn met het gezin en de spannende attracties in Duinrell. Ons Team en onze vrijwilligers staan klaar om wat drempels van een dag als deze te verlagen!

Uiteraard worden tijdens de Familiedag alle richtlijnen van het RIVM gevolgd. De veiligheid van de gasten en medewerkers van Duinrell en van onze vrijwilligers staat natuurlijk voorop. Daarom zal deze Familiedag anders ingevuld worden dan de vorige Familiedagen. Zo zal er geen extra verschoonruimte aanwezig zijn, zijn er geen samenkomsten en de versnaperingen worden in de reguliere horecagelegenheden gehaald en genuttigd .Er wordt een extra rolstoeltoegankelijke wc-unit geplaatst.

Benieuwd naar de hoe de laatste editie is verlopen?

Je leest er hier meer over.

 

Wat kun je verwachten?

 

Duinrell biedt veel plezier voor gezinnen. Vooral na een tijd van veel thuis zijn is het fijn weer een dagje onbezorgd te kunnen genieten. Iets dat wij jullie enorm gunnen. Er is heel veel te zien en te beleven in Duinrell. Ontdek de trollen in de trollengrot, ga in de Kikkerachtbaan, de Splash of in het Kikkerrad. Duinrell is voor jullie een uur eerder open, zodat je in alle rust het park binnen kunt gaan en alvast kunt genieten van een paar attracties.

 

De Familiedag is gratis!! Voor het gezin krijg je:

 

  • entree Duinrell,
  • een parkeermunt,
  • een snacklunch met drankje
  • en een ijsbon.
  • Alle kinderen krijgen een goodiebag!

 

Bekijk de foto's voor een impressie

 

kind in spiegeltje.png

Hebben jullie zin om een dagje naar Duinrell te komen om te genieten van alle attracties en van elkaar? Meld je dan aan voor deze dag met het aanmeldingsformulier. Of maak een familie blij door ze op deze dag attent te maken. Uiterlijk half augustus krijg je van ons te horen of je definitief bent aangemeld voor deze dag.

Kikker familiedag

De Inschrijving voor de gratis Familiedag is gesloten.

 

Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen via onze nieuwsbrief.