close icon

Hi! Ben je naar iets op zoek?

Disclaimer

Fonds Kind & Handicap streeft ernaar de informatie op onze website(s) correct, volledig en up-to-date te houden. Wij behouden ons het recht voor de op de website(s) vermelde informatie op elk moment te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen. Fonds Kind & Handicap is niet aansprakelijk voor directe, indirecte of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van of juist de onmogelijkheid om gebruik te maken van deze website(s) en de daarop gepubliceerde informatie, functies of diensten.

Het gebruik van externe links op de website(s) kan tot gevolg hebben dat u onze website(s) verlaat. Fonds Kind & Handicap is niet verantwoordelijk voor en heeft geen controle op de inhoud van de sites van derden die aan onze website(s) gekoppeld zijn. Op de website en deze disclaimer is het Nederlands recht van toepassing.

Kan je een klacht indienen?

Indien je niet tevreden bent over de manier waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken, of met onze beslissing op een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering of verzet dan kun je een klacht bij ons indienen. Je hebt ook het recht om een klacht neer te leggen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Wijzigingen

Wij kunnen deze privacy policy aanpassen. We mogen de inhoud van de verklaring en de cookies die opgenomen staan in de lijsten altijd en zonder waarschuwing vooraf wijzigen. Wij raden je aan regelmatig na te gaan of er aanpassingen zijn. Je vindt de datum van de laatste aanpassingen onderaan dit document.

Contact

Voor vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze privacy policy kun je contact met ons opnemen via e-mail aan info@fondskindenhandicap.nl of per telefoon via 070 3512784 (ma t/m do 9.00-16.00 uur).

Adresgegevens:
Fonds Kind Handicap
Treilerdwarsweg 91
2583 DA Den Haag
Inschrijvingsnummer KvK 41154947