close icon

Hi! Ben je naar iets op zoek?

Side Logo

Help actief mee 

Een bijdrage leveren aan Fonds Kind & Handicap kan op meer manieren dan alleen een donatie. Kom in actie! Met bijvoorbeeld vrienden, school, sportclub of collega's. En steek gehandicapte- en chronisch zieke kinderen een hart onder de riem.

Laat je sponsoren!

Geen kind aan de zijlijn! Met jouw inzet kunnen we ervoor zorgen dat kinderen met een handicap of chronische ziekte ook mee kunnen doen. Verbind je (sportieve) actie aan ons goede doel en laat je sponsoren. Maak een Digicollectbus aan en vraag je familie en vrienden om jouw deelname aan een hardloopevenement of wandeling te sponsoren.

 

Wil jij een leuke sponsoractie organiseren? Wij kunnen jou helpen om nog meer bekendheid geven aan je actie. Vul dan het actieformulier onderaan deze pagina in.

En Karlijn helpt daar graag aan mee!

Haar droom is onze droom: Elk kind doet mee!

 

Help net als Karlijn mee, zodat kinderen met een handicap of chronische ziekte niet aan de zijlijn staan. 

Inzamelingsactie

Verzamel lege flessen of bak cupcakes om kinderen met een handicap of chronische ziekte ook mee te laten doen!

Misschien heb je binnenkort iets te vieren, bijvoorbeeld je verjaardag, huwelijksjubileum of pensionering. Je kunt dan in plaats van cadeaus ook geld vragen om gehandicapte kinderen te helpen. Dat kan bijvoorbeeld ook met een digitale collectebus van Fonds Kind & Handicap. Zo kun je makkelijk vanuit huis je familie, vrienden en kennissen vragen om een bijdrage te doen! 

 

Kom in actie

Wil je in actie komen voor Fonds Kind & Handicap? Neem dan contact met ons op.

Please wait...
contact-image.png