close icon

Hi! Ben je naar iets op zoek?

Side Logo

Help actief mee 

Een bijdrage leveren aan Fonds Kind & Handicap kan op meer manieren dan via een donatie. Kom zelf in actie en steek kinderen met een handicap of chronische ziekte een hart onder de riem. Er zijn meer dan genoeg leuke activiteiten om aan ons doel te koppelen.

Is hardlopen jouw hobby? Vraag dan bijvoorbeeld je vrienden en familie om je te sponsoren tijdens een hardloopwedstrijd. Op deze manier haal je geld op voor gehandicapte en chronisch zieke kinderen, terwijl je doet wat je leuk vindt. Bak jij graag taarten of cupcakes? Ook die kun je tijdens een evenement bij jou in de buurt verkopen, bijvoorbeeld tijdens Koningsdag. Gegarandeerd dat jij op zo’n dag een leuke opbrengst kunt ophalen voor het goede doel. Zoals deze zijn er nog veel meer activiteiten die je aan Fonds Kind & Handicap kunt koppelen.

Van een sporttoernooi tot aan een fietstocht of een opdracht voor school. Jij bedenkt de actie en stelt jezelf een uitdaging. Daarna is het aan je familie, vrienden, collega’s of klasgenoten om jou te sponsoren. Samen met jouw sponsors werf je geld voor Fonds Kind & Handicap en maak je de actie tot een succes.

Hoe het werkt

Een actie starten voor Fonds Kind & Handicap kan heel eenvoudig met behulp van WhyDonate. Lees meer over hoe je een persoonlijke actie- en donatiepagina aanmaakt.

Inspiratie nodig?

Kun je wel wat extra inspiratie gebruiken bij het bepalen van jouw actie? Wij denken graag met je mee en helpen je met plezier verder zodra je een leuk idee bedacht hebt.

Contact

Wil je in actie komen voor Fonds Kind & Handicap? Neem dan contact met ons op.

Please wait...
contact-image.png