close icon

Hi! Ben je naar iets op zoek?

Side Logo

Geld ophalen tijdens de CPC Loop op 6 of 8 maart 2020 in Den Haag!

Op 8 maart 2020 vindt weer de CPC Loop plaats in Den Haag. Je kunt  dan diverse afstanden lopen, maar ook meedoen met de City Pier Night Walk op vrijdag 6 maart. Loop jij ook mee voor kinderen met een handicap? Doe mee en laat je sponsoren door familie, vrienden en buren. Fonds Kind & Handicap besteedt de opbrengst van de CPC Loop 2020 aan projecten die bewegen en sporten voor kinderen met een beperking mogelijk maken. Want sporten is voor deze kinderen niet zo vanzelfsprekend. Aangepast sportmateriaal is vaak duur en bovendien is het aanbod niet zo groot. Dit jaar besteedt Fonds Kind & Handicap het geld aan een zwemproject voor kinderen met een verstandelijke beperking in Den Haag. Ook voor hen is zwemmen een plezierige activiteit, mits dit natuurlijk veilig gebeurt! En daarvoor is extra begeleiding, dus geld, nodig van speciaal getrainde professionals en vrijwilligers die hen op vakkundige wijze kunnen leren zwemmen en begeleiden.

Fonds Kind & Handicap laat gehandicapte kinderen
niet aan de zijlijn staan!

Doe je mee? Maak dan je eigen Geefactie aan op de sponsorpagina van Fonds Kind & Handicap op www.geef.nl. Laat ons ook nog even weten dat je meedoet via onderstaand contactformulier. Als wij je aanmelding hebben ontvangen nemen we contact met je op. We doen ook graag iets voor je terug! Iedereen die meeloopt voor Fonds Kind & Handicap ontvangt een goedgevulde goodiebag. Ben jij degene onder de 18 jaar die het meeste geld ophaalt tijdens de CPC Loop? Dan krijg jij van ons 4 vrijkaartjes voor Attractiepark Duinrell of 4 bioscoopbonnen!

                                                                  success.jpg  

FondsKind&Handicap_pay-off_groen.png

Een eigen actie starten?

Een actie starten voor Fonds Kind & Handicap kan natuurlijk ook. Zamel bijvoorbeeld lege flessen in voor het statiegeld of verkoop je eigen gebakken cupcakes tijdens Koningsdag. Doe mee met een plaatselijke hardloopevenement of vraag geld voor gehandicapte kinderen in plaats van cadeau's voor je verjaardag. Geld inzamelen voor je eigen actie kan heel eenvoudig met behulp van Geef.nl. Hier maak je je sponsorpagina aan, zodat je zelf heel makkelijk geld kunt ophalen, je sponsors op de hoogte kunt houden en kunt zien of je je doel al hebt behaald. Laat je ons via onderstaand formulier weten als je een actie start voor Fonds Kind & Handicap? Dan kunnen wij jou helpen en nog meer bekendheid geven aan je sponsoractie!

Kom in actie

Wil je in actie komen voor Fonds Kind & Handicap? Neem dan contact met ons op.

Please wait...
contact-image.png