close icon

Hi! Ben je naar iets op zoek?

Side Logo

Help actief mee 

Een bijdrage leveren aan Fonds Kind & Handicap kan op meer manieren dan alleen een donatie. Kom zelf in actie en steek gehandicapte kinderen en kinderen met chronische ziekte een hart onder de riem. Er zijn meer dan genoeg leuke activiteiten om aan ons goede doel te koppelen. Je kunt ook een inzamelingsactie voor ons houden. Bijvoorbeeld voor je verjaardag of huwelijksjubileum.

Er zijn mogelijkheden genoeg om op een manier die bij jou past kinderen met een handicap te helpen! 

Sponsoring

Verbind je (sportieve) actie aan het goede doel en laat je sponsoren. Vraag bijvoorbeeld of je familie en vrienden om jouw deelname aan een hardloopevenement of wandelvierdaagse te sponsoren. Bak je graag cupcakes of taarten? Ook die kun je verkopen tijdens een evenement bij jou in de buurt, bijvoorbeeld Koningsdag. 

 

Wil jij een leuke sponsoractie organiseren voor ons? Vul dan het actieformulier onderaan deze pagina in. Dan kunnen wij jou helpen en nog meer bekendheid geven aan je actie. 

Inzamelingsactie

Misschien heb je binnenkort iets te vieren, bijvoorbeeld je verjaardag, huwelijksjubileum of pensionering. Je kunt dan in plaats van cadeaus ook geld vragen om gehandicapte kinderen te helpen. Dat kan bijvoorbeeld met een digitale collectebus van Fonds Kind & Handicap. Zo kun je makkelijk vanuit huis je familie, vrienden en kennissen vragen om een bijdrage te doen! 

Een online collectebus aanmaken kan via onze website www.fondskindenhandicap.digicollect.nl.

kerstactie basisschool leerlingen

Kom in actie

Wil je in actie komen voor Fonds Kind & Handicap? Neem dan contact met ons op.

Please wait...
contact-image.png