close icon

Hi! Ben je naar iets op zoek?

Side Logo

Help actief mee 

Een bijdrage leveren aan Fonds Kind & Handicap kan op meer manieren dan via een donatie. Kom zelf in actie en steek kinderen met een handicap of chronische ziekte een hart onder de riem. Er zijn meer dan genoeg leuke activiteiten om aan ons doel te koppelen.

Is hardlopen jouw hobby? Vraag dan bijvoorbeeld je vrienden en familie om je te sponsoren tijdens een hardloopwedstrijd. Op deze manier haal je geld op voor gehandicapte en chronisch zieke kinderen, terwijl je doet wat je leuk vindt. Bak jij graag taarten of cupcakes? Ook die kun je tijdens een evenement bij jou in de buurt verkopen, bijvoorbeeld tijdens Koningsdag. Gegarandeerd dat jij op zo’n dag een leuke opbrengst kunt ophalen voor het goede doel. Zoals deze zijn er nog veel meer activiteiten die je aan Fonds Kind & Handicap kunt koppelen.

Van een sporttoernooi tot aan een fietstocht of een opdracht voor school. Jij bedenkt de actie en stelt jezelf een uitdaging. Daarna is het aan je familie, vrienden, collega’s of klasgenoten om jou te sponsoren. Samen met jouw sponsors werf je geld voor Fonds Kind & Handicap en maak je de actie tot een succes.

Hoe het werkt

Een eigen actie starten voor Fonds Kind & Handicap kan natuurlijk ook. Zamel bijvoorbeeld lege flessen in voor het statiegeld. Verkoop je zelfgemaakte cupcakes tijdens Koningsdag. Laat je sponsoren tijdens een hardloopevenement. Of vraag voor je huwelijksjubileum, pensionering of verjaardag geen cadeau's maar geld om gehandicapte kinderen te helpen.

Geld inzamelen voor je eigen actie kan heel eenvoudig met behulp van Geef.nl. Hier maak je je eigen sponsorpagina aan, waarna je makkelijk geld op kunt halen, je sponsors op de hoogte kunt houden van je actie en zelf goed kunt zien hoe je inzamelingsactie loopt.

Laat je ons weten als je een sponsoractie start voor Fonds Kind & Handicap? Dan kunnen wij jou helpen en nog meer bekendheid geven aan je actie. 

contact-image.png