close icon

Hi! Ben je naar iets op zoek?

Side Logo Side Logo
Directe hulp ยท 2022

Strandsportdag 's-Gravenzande!

 

Fonds Kind en Handicap en Stichting Avavieren nodigen gezinnen met tieners met een lichamelijke beperking van harte uit op zaterdag 28 mei 2022 voor een spectaculaire sportdag op het strand in ‘s-Gravenzande.

 

Kom je ook?

 

Fonds Kind & Handicap maakt op zaterdag 28 mei 2022 in samenwerking met Stichting Avavieren een strandsportdag mogelijk voor tieners van 12 tot en met 18 jaar, voor wie een dagje strand(sporten) vanwege hun lichamelijke beperking niet vanzelfsprekend is. Broertjes, zusjes en hun ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom!

 

Tijdens deze dag zal een sport- en spelcircuit opgesteld worden in- en rondom de groepsruimte van Stichting Avavieren en op het strand van ’s-Gravenzande (slag Vlugtenburg) op loop- en rolafstand van het park. 

 

Op het strand zullen onder meer de volgende activiteiten plaatsvinden:

 

  • Strandrit met de strandrups voor jongeren in rolstoel.
  • Dobberen op zee met behulp van catamarans.
  • Blokarten (d.i. zeilen op het strand met tandem- en duo karts)
  • Powerkiten (d.i. vliegeren vanaf het strand).
  • Gebruik van de strandrolstoelen en rijden in een elektrisch aangedreven strandrolstoel.

 

Voor elk wat wils!

 

Er is een ruimte met rolstoeltoegankelijke wc's.

 

MELD JE AAN!

 

Heb jij een gezin met een jongere met een lichamelijke beperking of chronische ziekte tussen 12 tot en met 18 jaar? En hebben jullie zin om een dagje naar het strand in ‘s-Gravenzande te komen om te genieten van alle activiteiten en van elkaar? Meld je dan aan voor deze dag via bijgaand aanmeldingsformulier. Of maak een familie blij door ze op deze dag attent te maken.

 

Er is plek voor 15 jongeren. Vol = vol! Dus schrijf je zo snel mogelijk in. Inschrijving sluit op 22 april. Zin om mee te doen? Vul dan het Aanmeldformulier Strandsportdag in en mail het naar marjan@fondskindenhandicap.nl .

 

 

De organisatie van de strandsportdag ligt in handen van Stichting Avavieren.

 

 

Wat kost het?

De strandsportdag is gratis!!

En natuurlijk regelen wij ook het eten en het drinken!

 

Wij kijken ernaar uit!

Team Fonds Kind en Handicap

 

strandsportdag (600 x 400 px).png

 

 

 

Wil jij ons ook helpen meer geluk en kwaliteit van leven toe te voegen aan het leven van  kinderen en jongeren met een beperking? 

 


Deel dit artikel: