close icon

Hi! Ben je naar iets op zoek?

Side Logo Side Logo
Directe hulp ยท 2021

Snoezeltheater Droomdal geopend

 

Het is feest op woonzorgpark Willem van den Bergh van ’s Heeren Loo in Noordwijk. Want Snoezeltheater Droomdal is in het nieuwe centrumgebouw Plein 6 in Noordwijk geopend. De opening was feestelijk en iedereen ging gelijk met veel enthousiasme aan de slag met snoezelen.

 

Waar droom je van? Speuren naar de prachtige dieren verscholen in het bos? Duiken in zee op zoek naar verborgen schatten in het gezonken schip? Of droom jij liever weg op het strand? In Snoezeltheater Droomdal kan dat allemaal! 

 

Wat is snoezelen? Snoezelen - een samentrekking van snuffelen en doezelen - is een activiteit om met name mensen met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking te activeren en te laten ontspannen. Het snoezelen geeft een gevoel van geborgenheid en vrijheid en draagt bij aan meer kwaliteit van leven.

 

Snoezeltheater Droomdal is een belevenis voor de zintuigen. De ruimte is kleurrijk en sfeervol en nodigt uit om van alles en nog wat te doen. Zo zijn er podia met waterbedden, muziekbedden en zachte matrassen om op te liggen en zijn er wandmatten om tegen aan te leunen. Ook is er een watermuur en ballenbad. Lichtprojecties en zachte bubbelgeluiden zorgen voor een vrolijke stemming.

 

Je laten verwonderen en tot rust komen? IEDEREEN IS WELKOM om te komen snoezelen. Het snoezeltheater is geschikt voor verschillende doelgroepen, zoals mensen met een verstandelijke beperking, dagverblijven, speciaal onderwijs en gezinnen. Droomdal is een unieke en prachtig ingerichte ruimte waarin je van alles kunt ervaren en heerlijk kunt ontspannen.

Snoezeltheater Droomdal in Noordwijk | 's Heeren Loo

 

Droomdal is mede tot stand gekomen dankzij een financiële bijdrage van Fonds Kind en Handicap. Waarvoor heel veel dank aan onze donateurs voor hun steun!

 

Snoezeltheater Droomdal reg. afb. 460 x 300.png

 

Wil jij ons ook helpen meer geluk en kwaliteit van leven toe te voegen aan het leven van  kinderen en jongeren met een beperking? 

 


Deel dit artikel: