close icon

Hi! Ben je naar iets op zoek?

Side Logo Side Logo
Overig Nieuws ยท 2020

IJskoude duik voor het goede doel

Tijdens de nieuwjaarsduik hebben 12 jonge vrienden uit ’s-Gravenzande uiteindelijk €1000 opgehaald voor het goede doel! Zij wilden deze ijskoude prestatie niet zomaar doen, maar er graag een sponsoractie van maken. De kinderen, in de leeftijd van 11 tot 14 jaar, besloten om geld op te gaan halen voor kinderen met een handicap. Opa’s en oma’s, ooms en tantes, vrienden en kennissen werden gevraagd om hun ijskoude duik in de zee te sponsoren. Samen haalden ze een fantastisch bedrag van €880 op, dat ná de duik nog eens werd verhoogd naar €1000! 

 

Het sponsorgeld van de nieuwjaarsduik zal Fonds Kind & Handicap besteden aan een zwemproject voor kinderen met een verstandelijke beperking.

Ook voor hen is zwemmen een plezierige activiteit, mits dit natuurlijk veilig gebeurt! En daarvoor is extra begeleiding, dus geld, nodig van speciaal getrainde professionals en vrijwilligers die hen op vakkundige wijze kunnen leren zwemmen en begeleiden.

 

Noah, Max, Xander, Daan, Levi, Tim, Laura, Jesse, Vera, Sam, Sjors en Stijn, enorm bedankt voor jullie inzet! 

 

Wil je ook een keer een sponsoractie organiseren voor Fonds Kind & Handicap? Ga dan naar de Help mee pagina en kijk hoe je dat makkelijk kunt organiseren.

Deel dit artikel: