close icon

Hi! Ben je naar iets op zoek?

Side Logo Side Logo
Directe hulp ยท 2021

Bedankt

 

Dankbare ouders willen onze donateurs graag bedanken:

 

"Ik wil graag oprecht onze dankbaarheid uitdrukken voor de bijdrage die het mogelijk heeft gemaakt om een aangepaste rolstoelbus voor mijn zoon Kenji aan te schaffen. Ik wil jullie namens Kenji graag bedanken voor het positieve verschil dat jullie hebben gemaakt.

 

Deze donatie betekent een stukje vrijheid in ons leven, vrijheid voor Kenji om te kunnen gaan en staan waar hij wil. Uitjes, ziekenhuis- en familiebezoeken zijn nu niet belastend meer voor Kenji omdat hij zo met zijn rolstoel het busje in kan rijden. Dit heeft voor hem een hele wereld geopend. We kunnen nu veel meer samen ondernemen. Voorheen was dit geen optie. Deze donatie heeft dit allemaal mogelijk gemaakt.

Nogmaals bedankt voor jullie vrijgevigheid en steun."

 

Wij zijn heel blij voor Kenji en zijn gezin. Daar doen we het voor! Wij wensen de familie veel veilige kilometers toe!

Kenji reg. afbeelding  (600 x 400 px).png

Kenji !

 

Deze knappe jongeman kan met deze rolstoelbus heerlijk op pad.

De rolstoelbus is mede mogelijk gemaakt door Fonds Kind & Handicap.

 

Fonds Kind & Handicap maakt het leven wat aangenamer

 

We krijgen vaker dankbare reacties van ouders en/of kinderen die bij Fonds Kind & Handicap een aanvraag hebben ingediend. Vaak zijn zij ten einde raad, omdat ze overal waar ze aankloppen een afwijzing ontvangen. Terwijl ze een aanvraag niet indienen voor de lol, of voor de luxe. Vaak is het nodig om het leven van het kind leefbaarder en aangenamer te maken. 

 

Je vrij kunnen verplaatsen is een heel wezenlijk onderdeel van ons leven. Voor gehandicapte kinderen en hun ouders is die vrijheid en mogelijkheid er lang niet altijd. Hun aanvragen voor aangepast vervoer worden regelmatig afgewezen: omdat instanties langs elkaar heen werken, omdat er bezuinigd wordt, of omdat ze net niet aan alle nieuwe regeltjes voldoen. Wij steunen ook in deze situaties.

 

Fonds Kind & Handicap verstrekt jaarlijks individuele hulp aan vele kinderen. En daar worden niet alleen de kinderen zelf blij van, maar ook de ouders. Zij zien dankzij onze steun hun kind weer een stap vooruit maken in hun ontwikkeling en kunnen hem of haar een stukje vrijheid teruggeven.

Geef jij deze kinderen een stukje vrijheid terug?

 

Deel dit artikel: