close icon

Hi! Ben je naar iets op zoek?

Side Logo Side Logo
Directe hulp ยท 2022

Meer vrijheid met een rolstoelbus

 

Deze kanjer is Mitchel. Mitchel is een 17 jarige jongen met Spinale Spieratrofie type II. Als gevolg daarvan zit hij in een elektrische rolstoel en is hij volledig zorgafhankelijk van zijn omgeving. Wat een feest dat Mitchel nu met deze stoere rode rolstoelbus op stap kan gaan. Dat maakt het leven voor Mitchel en zijn familie een stuk eenvoudiger.

 

Je vrij kunnen verplaatsen is een heel wezenlijk onderdeel van ons leven. Voor gehandicapte kinderen en hun ouders is die vrijheid en mogelijkheid er lang niet altijd. Hun aanvragen voor aangepast vervoer worden regelmatig afgewezen: omdat instanties langs elkaar heen werken, omdat er bezuinigd wordt, of omdat ze net niet aan alle nieuwe regeltjes voldoen. Wij steunen ook in deze situaties.

bus mitchel reg. afbeelding (600 x 400 px).png

 

Fonds Kind & Handicap maakt het leven wat aangenamer

 

Fonds Kind & Handicap verstrekt jaarlijks individuele hulp aan vele kinderen. En daar worden niet alleen de kinderen zelf blij van, maar ook de ouders. Zij zien dankzij onze steun hun kind vaak weer een stap vooruit maken in hun ontwikkeling en kunnen hem of haar een stukje vrijheid teruggeven.

Geef jij deze kinderen een stukje vrijheid terug?

 

Deel dit artikel: