close icon

Hi! Ben je naar iets op zoek?

Side Logo Side Logo
Directe hulp · 2021

Salam kan eropuit!

 

Deze vrolijke jongedame kan met deze rolstoelbus nu op een fijne manier naar school gebracht worden en zij kan er nu ook heerlijk samen met haar ouders en broertjes op uit! Iets dat we haar van harte gunnen.

 

Salam (8) heeft spina bifida en zij is volledig rolstoelafhankelijk. Dat zij ongelooflijk blij is met deze nieuwe rolstoelbus, dat kunnen we wel zien aan deze prachtige foto!

 

De rolstoelbus is mede mogelijk gemaakt door Fonds Kind & Handicap.

 

Bedankt, bedankt, bedankt!

 

Een dankbare vader wil graag het volgende aan onze donateurs laten weten: “Hallo iedereen, ik ben Ahmed, de vader van Salam. Bedankt voor de hulp die je gaf aan mijn dochter Salam, die erg blij werd toen ze in de nieuwe rolstoelbus kon rijden .🚐🚐🎊🎉🎉🥰🥰😊😊🚐🚐. Bedankt. Bedankt. Bedankt.☺️☺️☺️”

 

Wij zijn heel blij om zo'n gelukkige lach op het gezicht van Salam te zien. Daar doen we het voor! Wij wensen Salam en haar gezin veel vrolijke en veilige kilometers toe!

Salam 600 x 636 reg. afb.png

 

Fonds Kind & Handicap maakt het leven wat aangenamer

 

We krijgen vaker dankbare reacties van ouders en/of kinderen die bij Fonds Kind & Handicap een aanvraag hebben ingediend. Vaak zijn zij ten einde raad, omdat ze overal waar ze aankloppen een afwijzing ontvangen. Terwijl ze een aanvraag niet indienen voor de lol, of voor de luxe. Vaak is het nodig om het leven van het kind leefbaarder en aangenamer te maken. 

 

Je vrij kunnen verplaatsen is een heel wezenlijk onderdeel van ons leven. Voor gehandicapte kinderen en hun ouders is die vrijheid en mogelijkheid er lang niet altijd. Hun aanvragen voor aangepast vervoer worden regelmatig afgewezen: omdat instanties langs elkaar heen werken, omdat er bezuinigd wordt, of omdat ze net niet aan alle nieuwe regeltjes voldoen. Wij steunen ook in deze situaties.

 

Fonds Kind & Handicap verstrekt jaarlijks individuele hulp aan vele kinderen. En daar worden niet alleen de kinderen zelf blij van, maar ook de ouders. Zij zien dankzij onze steun hun kind weer een stap vooruit maken in hun ontwikkeling en kunnen hem of haar een stukje vrijheid teruggeven.

Geef jij deze kinderen een stukje vrijheid terug?

 

Deel dit artikel: