close icon

Hi! Ben je naar iets op zoek?

Side Logo Side Logo
Directe hulp ยท 2021

Fonds Kind & Handicap FAMILIEDAG

 

Op zondag 12 september organiseert Fonds Kind & Handicap weer een FAMILIEDAG! Wij nodigen 125 gezinnen met kinderen met een chronische ziekte of beperking van harte uit voor een (gratis) dagje Duinrell in Wassenaar. Een dagje ontspanning en plezier, maar vooral genieten van het samenzijn met het gezin en de spannende attracties in Duinrell. Ons Team en onze vrijwilligers staan klaar om wat drempels van een dag als deze te verlagen!

 

Uiteraard worden tijdens de Familiedag alle richtlijnen van het RIVM gevolgd. De veiligheid van de gasten en medewerkers van Duinrell en van onze vrijwilligers staat natuurlijk voorop. Daarom zal deze Familiedag wat anders ingevuld worden dan de vorige Familiedagen. De nadruk wordt gelegd op het individueel bezoeken van het park. 

 

Het Horecaplein zal weer voor onze gasten ingericht worden. Er wordt een extra rolstoeltoegankelijke wc-unit geplaatst en onze vrijwiligers zijn natuurlijk weer aanwezig om de drempels van deze dag te verlagen. 

Familiedag-meisje met kikker afb-galerij380x580-(1)-compressor.jpg

 

Samen met onze donateurs maken we een groot verschil in het leven van veel kinderen met een handicap of chronische ziekte. En daar worden niet alleen de kinderen zelf blij van, maar ook de ouders. 

 

 

Meer informatie over de Familiedag?

 

Deel dit artikel: