close icon

Hi! Ben je naar iets op zoek?

Side Logo Side Logo
Directe hulp ยท 2021

Een rolstoelbus voor Sil!

 

Deze vrolijke en stoere kanjer heeft nu een droombus waar hij met zijn rolstoel gemakkelijk in en uit kan en die hem kan vervoeren waar hij heen moet en heen wil. Sil is 9 jaar en heeft een ernstige ontwikkelingsachterstand, epilepsie op basis van een perinatale asfyxie en hypoglycaemieën. Hij praat niet, kan niet lopen en hij krijgt zijn voeding volledig toegediend.

Zijn ouders wonen in een buitengebied en zijn volkomen afhankelijk van eigen vervoer voor ziekenhuisbezoeken en niet planbare ritten. De familie is dus bijzonder blij met deze mooie rolstoelbus, die mede dankzij een bijdrage van Fonds Kind & Handicap aangeschaft kon worden. 

Wij wensen Sil en zijn familie veel rijplezier!

 

Wij maken graag het verschil

 

 Je vrij kunnen verplaatsen is een heel wezenlijk onderdeel van ons leven. Voor gehandicapte kinderen en hun ouders is die vrijheid en mogelijkheid er lang niet altijd. Op pad gaan is gedoe, het is moeilijk, het is gesleep. Dan blijf je maar thuis… Maar met een beetje steun krijgen ook zij hun vrijheid terug.

 

 

400 x 533 reg. afbeelding Sil.png

 

Samen met onze donateurs maken we een groot verschil in het leven van veel kinderen met een handicap of chronische ziekte. En daar worden niet alleen de kinderen zelf blij van, maar ook de ouders. 

 

 

Geef jij deze kinderen een stukje vrijheid terug?

 

Deel dit artikel: