close icon

Hi! Ben je naar iets op zoek?

Side Logo Side Logo
Campagnes ยท 2020

Een welkome traktatie tijdens de coronacrisis

Vorige week is Fonds Kind & Handicap een noodhulpactie gestart om gezinnen en zorginstellingen te helpen tijdens de coronacrisis. Vaak is er behoefte aan praktische dingen, zoals extra spelmateriaal, leerhulpmiddelen en extra oefenmateriaal. Maar ook een klein gebaar kan heel welkom zijn. Het is maar net waar behoefte aan is.

 

Voor het Paasweekend heeft Fonds Kind & Handicap enkele zorginstellingen verrast met iets lekkers. Als steuntje in de rug tijdens deze gekke tijd. Zorglocatie Nederhof van Levin Zorg, een woonlocatie voor jongeren tussen de 18 en 15 jaar met autisme en een verstandelijke beperking, ontving van ons een heerlijke taart. De jongeren konden door de beperkende Corona maatregelen ook dit weekend niet naar hun ouders, of zelf bezoek ontvangen, en daarom was er behoefte aan een kleine verrassing. Ook aan de jongeren die elders in quarantaine verblijven werd gedacht en is iets lekkers bezorgd. Ze waren superblij mee met deze heerlijke traktatie! 

Meisje met taart in handen

Fonds Kind & Handicap zet zich ook tijdens de coronacrisis in voor gezinnen met chronisch zieke of gehandicapte kinderen. Zij worden extra zwaar getroffen, hun wereld wordt nóg beperkter. Dat geldt ook voor zorginstellingen die met de clienten op de locaties 'vast' zitten.

 

Help ons mee om deze gezinnen en zorginstellingen een extra steuntje in de rug te geven
 tijdens deze moeilijke tijd!

 

Deel dit artikel: