close icon

Hi! Ben je naar iets op zoek?

Side Logo Side Logo
Overig Nieuws · 2024

Geslaagde Funrun4all in Duinrell

 

Wat een schitterende dag was het!

Vrijdag 23 februari transformeerde Attractiepark Duinrell in een levendig schouwspel tijdens de Funrun4all, een initiatief van Fonds Kind & Handicap. Een evenement waar kinderen met én zonder handicap zij aan zij liepen, renden en rolden. Dit alles met als doel geld in te zamelen voor Fonds Kind & Handicap.

 

Het kloppend hart van de Funrun4all was een parcours langs de verschillende attracties van Duinrell, een leuke ervaring voor jong en oud. Het parcours was geschikt voor rolstoelgebruikers, waardoor het een inclusieve gelegenheid was waar eenieder de kans kreeg om samen te genieten van een sportieve en gezellige run. Ondanks de sombere weersvoorspellingen bleef de sponsorloop grotendeels gespaard van regen. Het enthousiasme van de kinderen was er met of zonder regen niet minder om.

 

Dankzij de inzet van de medewerkers van Duinrell en de talloze vrijwilligers, waaronder enthousiaste vrijwilligers van Corporate Finance Advisory Rabobank,  verliep alles vlekkeloos. Na de Funrun4all waren alle deelnemers van harte welkom om Duinrell gratis te bezoeken. Een perfecte gelegenheid om samen na te genieten.

 

De opbrengst van de Funrun4all is bestemd voor de Fonds Kind & Handicap Familiedag in Duinrell op 8 september 2024: een dagje zorgeloos genieten voor 150 gezinnen met een of meerdere kinderen met een chronische ziekte of handicap.

 

Dank aan de Rabobank, waardoor we dit event mogelijk konden maken. Dank ook aan Alfa Accountants en Adviseurs Naaldwijk voor het  bijdragen aan de inhoud van de goodiebags. Dank aan alle vrijwilligers. En dank aan alle kinderen, ouders en verzorgers. Dankzij jullie was deze eerste editie heel gezellig en een grandioos succes.

 

Deel dit artikel: