close icon

Hi! Ben je naar iets op zoek?

Over Fonds Kind & Handicap

Wij geloven dat een handicap geen beperking hoeft te zijn. Fonds Kind & Handicap zet zich in voor kinderen en jongeren tot en met 25 jaar met een handicap of chronische ziekte. Veel van hen krijgen helaas niet de hulp en ondersteuning die ze nodig hebben, zelfs in een ontwikkeld land als Nederland. Dat komt omdat regelgeving en het werk van instanties vaak niet goed op elkaar aansluit en er minder geld vanuit de overheid beschikbaar is.

Fonds Kind & Handicap wil deze kinderen een eerlijke kans geven om gewoon mee te kunnen doen in de maatschappij. Dit doen wij door directe hulp te bieden, onderzoeken te ondersteunen en voorlichting te geven.

Missie & Visie

Het is onze missie om kinderen met een beperking gewoon mee te kunnen laten doen in onze maatschappij. Wij vechten voor die kinderen die door ontoereikende regelgeving of het ontbreken van middelen hierin beperkt worden.

Team en bestuur

Maak kennis met onze teamleden en het bestuur.

ANBI en CBF keurmerk

Fonds Kind & Handicap beschikt over het ANBI keurmerk (Algemeen Nut Beogende Instellingen) en is een CBF erkend doel.

 

Jaarverslagen, beleidsplannen en statuten

Wij zijn graag transparant over onze werkwijze en hoe wij mede met jouw hulp kinderen met een handicap of chronische ziekte kunnen helpen. Op de pagina Publicaties vind je diverse publicaties van Fonds Kind & Handicap, zoals jaarverslagen, jaarcijfers, beleidsplannen en statuten.

Familiedag voor Duncan

Neem contact op

Heb je vragen of wil je iets anders aan ons kwijt? Wij staan je graag te woord!

Please wait...
contact-image.png

Registreren voor nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze projecten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!