close icon

Hi! Ben je naar iets op zoek?

Side Logo Side Logo
Campagnes ยท 2020

Loop de CPC op 8 maart 2020 voor Fonds Kind & Handicap!

Op 6 en 8 maart staat Den Haag op z'n kop, want dan is er de NN CPC Loop, een groot loopevenement vanaf het Malieveld met afstanden van 1 km tot een halve marathon. Doe jij ook mee en wil je graag je hardloop- of wandelprestatie verbinden aan een goed doel? Loop dan voor Fonds Kind & Handicap. Via onze pagina op Geef.nl kun je makkelijk je eigen actiepagina aanmaken én simpel sponsors zoeken https://www.geef.nl/nl/project/loop-de-cpc-op-8-maart-2020-voor-kinderen-met-een-handicap/info. Dit jaar gaat het geld dat we ophalen met de CPC Loop naar een zwemproject voor kinderen met een verstandelijke beperking. Om deze kinderen veilig te kunnen laten zwemmen is goede begeleiding, dus extra geld, nodig.

 

Meisje atletiek thumbnail kom in actie homepage_480x600.png

Niet lopen, wel helpen?

Het team van Fonds Kind & Handicap gaat zelf op 6 maart de City Pier Night Walk lopen. Want naast ons werk voor het fonds willen we ook graag persoonlijk ons steentje bijdragen en geld ophalen. Wij zien en horen dagelijks de verhalen van kinderen die écht een extra steuntje in de rug nodig hebben. Die óók graag mee willen doen, maar voor wie het lastig is vanwege hun handicap.

Steun jij ons? Maak dan je bijdrage over op onze actiepagina op https://www.geef.nl/nl/project/loop-de-cpc-op-8-maart-2020-voor-kinderen-met-een-handicap/acties

Deel dit artikel: