close icon

Hi! Ben je naar iets op zoek?

Side Logo Side Logo
Overig Nieuws ยท 2021

Helpende handen

 

Bij Fonds Kind & Handicap zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de voorlichtingscampagne Teek Out. Want….de lente is in aantocht en dat betekent dat we weer meer naar buiten gaan en alert moeten zijn op tekenbeten. Tekenbeten kunnen akelige ziektes veroorzaken, zoals de ziekte van Lyme. 

 

Zo'n campagne voorbereiden kost best veel tijd en met ons kleine team is het altijd alle hens aan dek. Daarom was het heel fijn dat we deze keer hulp kregen van de jongeren van de dagbesteding van het Westerhonk uit Monster. Zij pakten voor ons alle brieven en tekenkaarten vast in. Zodra dan straks in april de campagne van start gaat hebben wij alles al lekker klaar staan!

 

De jongeren waren zelf ook enthousiast over de inpakklus. Want tijdens deze coronaperiode worden ook voor hen minder activiteiten georganiseerd en ze waren blij dat ze dit voor ons mochten doen.  

 

Als dank voor het harde werken hebben de toppers van ons een heerlijke taart gekregen. En het is duidelijk te zien dat ze daar van genoten en trots op zijn! 

Inpakken Westerhonk meisje reg afb 600x800.jpg

 

 

Inpakken Westerhonk jongen reg afb 600x574.jpg
Inpakken Westerhonk doos met enveloppen reg afb 600x574.jpg
Inpakken Westerhonk meisje taart reg afb 600x574.jpg
Inpakken Westerhonk jongen taart reg afb 600x574.jpg

Deel dit artikel: