close icon

Hi! Ben je naar iets op zoek?

Side Logo Side Logo
Directe hulp ยท 2020

Werken aan zelfvertrouwen en vriendschappen

 

Daar gingen ze vorig jaar op dat grote schip De Eendracht! Maar liefst 28 kinderen met een beperking konden dankzij een bijdrage van Fonds Kind & Handicap in augustus een midweek zeilen op de Noordzee. Weg van de dagelijkse beslommeringen maakten de kinderen samen op het schip De Eendracht een Heppie reis.  

zeilreis eendracht heppie jongeren aan een lijn.jpg

zeilreis eendracht heppie aan de lijn.jpg

Iedereen aan boord van het schip de Eendracht is gelijk. En dat onderstreept het hoofddoel van de reis: versterken van de eigenwaarde en onbezorgd samenwerken met andere jongeren. Vriendschappen opbouwen, plezier maken en leren van elkaar. De reis werd georganiseerd door Stichting Het Vergeten Kind en mede gefinancierd door Fonds Kind & Handicap. In totaal konden 28 kinderen en begeleiders mee op deze bijzondere zeiltocht. En ja, die kwamen allemaal helemaal ‘heppie’ van boord!

Vakantie voor iedereen!

 

Bij Fonds Kind & Handicap vinden we dat kinderen met een handicap, stoornis of chronische ziekte het verdienen om er af en toe even tussenuit te gaan. Hun leven is immers al beperkt genoeg! Daarom ondersteunt Fonds Kind & Handicap van harte de aanvragen voor aangepaste vakanties en dagjes uit. En zoals je op de foto's ziet genieten de kinderen hier volop van! 

 

Gun jij deze kinderen ook wat geluk? Help ons dan om dit mogelijk te maken en word donateur! 

Deel dit artikel: