close icon

Hi! Ben je naar iets op zoek?

Side Logo Side Logo
Overig Nieuws ยท 2024

Geslaagde Fonds Kind & Handicap Dierentuindag

 

Op zondag 14 april hebben we met veel plezier 50 gezinnen met een of meerdere kinderen met een beperking of chronische ziekte (tot en met 25 jaar) uitgenodigd voor een gezellig dagje uit in Dierenpark Amersfoort.

 

De zon straalde speciaal voor ons op deze prachtige dag - de enige zonnige dag van de week - waardoor de dag nog specialer werd.

 

De dag begon om 10.00 uur met een hartelijk ontvangst door ons Team. Elk gezin kreeg gratis toegang tot het park, inclusief vouchers voor een lunch met drankje, een ijsbon en een parkeerkaart. Alle kinderen kregen een goodiebag om mee naar huis te nemen als herinnering aan deze bijzondere dag.

 

Het park werd verkend en de wonderen van de dierenwereld werden ontdekt. Van majestueuze giraffen tot machtige leeuwen, van speelse beren tot grappige pinguïns. Er werd ook flink gebruik gemaakt van de speeltoestellen - er was voor ieder wat wils.

 

 

 

Een overvloed aan blijde gezichten

 

We hebben een overvloed aan blije gezichten mogen zien. Zoals iemand zei: "Een dag om nooit te vergeten, een dag waar je weer energie uit haalt." De gezinnen hebben enorm genoten en even wat zorgen kunnen vergeten.

Dank aan alle gezinnen voor hun deelname en aan Dierenpark Amersfoort voor alle service. En natuurlijk aan onze donateurs voor hun meer dan welkome giften.

 

Deel dit artikel: