close icon

Hi! Ben je naar iets op zoek?

Side Logo Side Logo
Directe hulp · 2021

Wes kan met de hele familie mee!

 

Deze lieve jongeman kan nu heerlijk met de hele familie op pad.

Wes (6 jaar) is het eerste kind van Ron & Charon, maar het vijfde kind in hun samengestelde gezin. Allebei hadden ze al twee kinderen. De komst van Wes was de kroon op een nieuwe start als gezin. De eerste paar dagen na zijn geboorte leek er nog niks aan de hand, maar daarna bleek al snel dat Wes een chromosoomafwijking had. Het gezin laat zich niet uit het veld slaan en maakt er met elkaar het beste van. Zo houden ze enorm van eropuit trekken. En dat kan nu gelukkig een stuk eenvoudiger dankzij een aangepaste strand/fiets/wandelbuggy.

 

Dank jullie wel!

 

Zij schreven ons: Dankzij Fonds Kind & Handicap kunnen wij met deze mooie kar genieten met ons hele gezin. Wij kunnen een heel stuk gaan fietsen of heerlijk wandelen op de Veluwe en op het strand. 🌞 Wes geniet van alles om zich heen en kan overal mee naar toe… Wij zijn heel dankbaar en blij met deze mooie kar! Dank jullie wel!!! ❤ 

 

Fijn om jullie zo gezellig met elkaar op stap te zien Sharon & Ron! Wij wensen jullie met elkaar veel wandel- en fietsplezier toe!

 

Wij maken graag het verschil

 

We krijgen vaker dankbare reacties van ouders en/of kinderen en jongeren die bij Fonds Kind & Handicap een aanvraag hebben ingediend. Vaak zijn zij ten einde raad, omdat ze overal waar ze aankloppen een afwijzing ontvangen. Terwijl ze een aanvraag niet indienen voor de lol, of voor de luxe. Vaak is het nodig om het leven van het kind, en daarmee ook voor de broertjes, zusjes en hun ouders leefbaarder en aangenamer te maken. 

 

Je vrij kunnen verplaatsen is een heel wezenlijk onderdeel van ons leven. Voor gehandicapte kinderen en hun ouders is die vrijheid en mogelijkheid er lang niet altijd. Op pad gaan is gedoe, het is moeilijk, het is gesleep. Dan blijf je maar thuis… Maar met een beetje steun krijgen ook zij hun vrijheid terug.

 

600 x 636 reg. afb. Wes buggy.png

600 x 450 reg. afbeelding Wes buggy fiets.png

Samen met onze donateurs maken we een groot verschil in het leven van veel kinderen met een handicap of chronische ziekte. En daar worden niet alleen de kinderen zelf blij van, maar ook de ouders. 

 

Geef jij deze kinderen een stukje vrijheid terug?

Deel dit artikel: