close icon

Hi! Ben je naar iets op zoek?

Side Logo Side Logo
Overig Nieuws ยท 2020

1.2.Communicate steunt Fonds Kind & Handicap

 

Ook als bedrijf kun je Fonds Kind & Handicap steunen. Dit kan door een sponsoractie voor ons te organiseren, met collega's mee te doen aan een sponsorloop, of door een donatie te doen. Het bedrijf 1.2.Communicate, expertisecentrum voor Nederlandse Gebarentaal, draagt Fonds Kind & Handicap een warm hart toe en doneert per online cursus die gegeven wordt een vast bedrag aan Fonds Kind & Handicap.

 

12communicate logo

Doven verstaanbaarder maken

 

Het bedrijf 1.2.Communicate is het expertisecentrum op het gebied van Nederlandse Gebarentaal (NGT), Nederlands met Gebaren (NmG), Tolken, Visuele Muziek en Dovencultuur. Het bedrijf, onder leiding van Tom Uittenbogert, streeft ernaar om de contacten tussen horenden en slechthorenden te verbeteren. Het is hun missie om doven verstaanbaarder te maken in Nederland. Vandaar ook de naam die je uitspreek als Want to Communicate. Het bedrijf verzorgt cursussen, trainingen, workshops, lezingen en webinars, die zijn gericht op tolken, vertalers, instellingen, bedrijven en belangstellenden.

Een vast bedrag voor Fonds Kind & Handicap

 

Sinds de coronacrisis staat de gebarentaal steeds meer in de belangstelling en groeit de vraag naar cursussen. Een van de cursussen die 1.2.Communicate aanbiedt is de online cursus Gebarentaal. Aan de hand van video’s leer je met deze training de basis van Nederlandse gebarentaal en Nederlands met Gebaren. Voor iedere online cursus die wordt afgenomen doneert 1.2.Communicate een vast bedrag aan Fonds Kind & Handicap.

Fonds Kind & Handicap heeft een speciaal plekje in mijn hart

 

Gebarentaal 1.2.Communicate

 

 

 

 

Docent en oprichter Tom Uittenbogert: “Fonds Kind & Handicap heeft een speciaal plekje in mijn hart. Ik heb zelf natuurlijk een auditieve handicap en ben opgegroeid in een doof gezin. Fonds Kind & Handicap zet zich voluit in voor deze kinderen en jongeren met een (auditieve) handicap of chronische ziekte om ze een eerlijke kans te geven. Ze streven naar een wereld waarin ieder kind kan meedoen, zodat ook zij hun dromen waar kunnen maken en daarom steun ik hen graag”.

 

Wil je met je bedrijf ook iets doen voor gehandicapte en chronisch zieke kinderen?

 

Deel dit artikel: