close icon

Hi! Ben je naar iets op zoek?

Wij laten kinderen met een beperking niet aan de zijlijn staan!

Help je mee?

Kinderen met een handicap kunnen vaak niet meedoen. Zij kunnen met hun vrienden vaak niet mee naar (voor hen ontoegankelijke) speeltuinen zonder enig aangepast speelmateriaal en kunnen vaak niet samen sporten. 

Veel basis- en middelbare scholen kiezen jaarlijks een goed doel waar zij allerlei leuke acties voor organiseren om daarmee geld op te halen. Denk daarbij aan sponsorlopen, flessenacties, bakwedstrijden, noem maar op. Laten jullie school kinderen met een handicap ook graag meedoen en organiseren jullie een actie? Vul dan gauw het formulier hieronder in en laat ons weten wat jullie gaan doen.

Je kunt bij ons materiaal opvragen, zodat je jullie actie goed kunt promoten. Denk aan flyers en posters, een persoonlijke actiepagina, etc. Je kunt voor ons ook een eigen Digicollectbus aanmaken om op een heel eenvoudige wijze geld op te halen. 

Kom in actie

Help mee als school en laat het ons weten. Vul hieronder de gegevens in van de contactpersoon voor jullie scholenactie. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Please wait...
form-image-2.png