close icon

Hi! Ben je naar iets op zoek?

Alle kinderen kansen! Help je mee?

Veel scholen kiezen jaarlijks een goed doel waar zij allerlei leuke acties voor organiseren om daarmee geld op te halen. Denk daarbij aan sponsorlopen, flessenacties, bakwedstrijden, noem maar op. Doet jouw school dit jaar iets voor kinderen met een handicap? Vul dan gauw het formulier hieronder in en laat ons weten wat jullie gaan doen. Je kunt bij ons materiaal opvragen, zodat je jullie actie goed kunt promoten. En natuurlijk moedigen we jullie graag aan! Als tegenprestatie bieden we de Debiel scholentour aan, een interactieve workshop over hoe je op een positieve manier met elkaar om kunt gaan, ook als iemand ‘anders’ is. Wil je daar meer over weten? Bekijk dan onze pagina over deze workshop!

Geld ophalen tijdens de CPC Loop!

Op 8 maart 2020 vindt weer de CPC Loop plaats in Den Haag. Loop jij ook mee voor kinderen met een handicap? Doe mee en laat je sponsoren door familie, vrienden en buren. Fonds Kind & Handicap besteedt de opbrengst van de CPC Loop 2020 aan projecten die bewegen en sporten voor kinderen met een beperking mogelijk maken. Want sporten is voor deze kinderen niet zo vanzelfsprekend. Aangepast sportmateriaal is vaak duur en bovendien is het aanbod niet zo groot. Dit jaar besteedt Fonds Kind & Handicap het geld aan een zwemproject voor kinderen met een verstandelijke beperking in Den Haag.

Fonds Kind & Handicap laat gehandicapte kinderen
niet aan de zijlijn staan!

Doe je mee? Geef je school dan gauw op voor de CPC Loop en laat het ons weten via onderstaand formulier (let op: aanmelding via dit formulier is géén aanmelding voor de CPC Loop!). Als wij je aanmelding hebben ontvangen nemen we contact op en helpen we om op een makkelijke manier als school of klas geld in te zamelen.

success.jpg   FondsKind&Handicap_pay-off_groen.png

Kom in actie

Help mee als school en laat het ons weten. Vul hieronder de gegevens in van de contactpersoon voor jullie scholenactie. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Please wait...
form-image-2.png