close icon

Hi! Ben je naar iets op zoek?

Side Logo Side Logo
Directe hulp ยท 2021

Een zwembad voor AandachtsLAB

 

 

aandachtslab (600 x 400 px).png

 

 

Droom

 

Sommige projecten zijn heel bijzonder. Zo ook het therapeutisch zwembad voor de kinderen van KDC AandachtsLab in Rijswijk

 

Stichting KDC AandachtsLab is een gespecialiseerd en bijzonder kinderdagcentrum (KDC) in Rijswijk waar kinderen tot 18 jaar met een Ernstige Meervoudige Beperking (EMB) gestimuleerd worden in hun ontwikkeling door elke mogelijkheid te Benutten.

 

De kinderen van Aandachtslab hebben een meervoudig beperking en zijn allemaal rolstoelgebonden. Daardoor bewegen zij erg weinig.

 

Elke grote of kleine droom begint met een dromer. Het maakt niet uit waar je vandaan komt of wie je bent, we hebben allemaal dromen. Bij de opening van het Aandachtslab drie jaar geleden werd de droom uitgesproken om ooit een zwembad te bouwen. Een unieke droom.

Soms komen dromen uit!

 

Dankzij vele fondsen en de inzet van heel veel mensen is het gelukt! De droom is uitgekomen. Hoe mooi is dat!

 

De kinderen kunnen nu op eenvoudige wijze heerlijk gaan zwemmen en bewegen, dat doen ze dan ook minimaal twee keer per week! Door te zwemmen krijgen de kinderen niet  alleen veel meer bewegingsmogelijkheden, maar kunnen ze ook optimaal ontspannen. Het heeft een positieve uitwerking op hun communicatie, motorische vaardigheden en ook op hun gezondheid.

 

Wij vinden het geweldig mooi om al die blije gezichten te zien en hebben heel graag ons steentje bijgedragen aan dit bijzondere project.

 

Onze bijdrage: € 10.000 ten behoeve van een douchebrancard en zwembadmaterialen

3.jpg

Deel dit artikel: