close icon

Hi! Ben je naar iets op zoek?

Contact

Heb je een vraag over het donateurschap of één van onze projecten? Wil je graag vrijwilligerswerk voor ons doen of lid van ons bestuur worden? Of wil je iets anders aan ons kwijt? Wij staan je graag te woord!

Fonds Kind & Handicap is telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 9.00 - 13.00 uur.  Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier hiernaast. Vermeld bij vragen over het donateurschap s.v.p. altijd je adresgegevens en IBAN-rekeningnummer. Je kunt het contactformulier ook gebruiken om wijzigingen door te geven (bijvoorbeeld je nieuwe adres, telefoonnummer of bankrekeningnummer).

Voor hulpaanvragen verwijzen we je graag door naar het daarvoor bestemde formulier. Wil je liever mailen? Dat kan uiteraard ook op info@fondskindenhandicap.nl.

 

Klachten

We doen ons best om alles zo goed en zorgvuldig mogelijk af te handelen. Ben je desondanks toch niet tevreden en wil je een klacht indienen? Lees dan onze klachtenprocedure.

 

Melding integriteitsschending

Fonds Kind & Handicap hecht groot belang aan integriteit zowel in de eigen organisatie als bij de partners die we steunen. Meld een integriteitsschending via: bestuur@fondskindenhandicap.nl

De melding wordt in behandeling genomen door de voorzitter en de penningmeester van het bestuur van Fonds Kind & Handicap.

U kunt ons beleid inzake gedragscodes en integriteit hier lezen.

 

Adres

Treilerdwarsweg 91
2583 DA
‘s-Gravenhage

Telefoonnummer

070 – 351 27 84

 
E-mailadres

info@fondskindenhandicap.nl

Volg ons

Stel je vraag

Vul het onderstaande formulier in
Please wait...