close icon

Hi! Ben je naar iets op zoek?

Side Logo

Steun ons met je organisatie

Loop jij met collega's de NN CPC Loop op 8 maart 2020?

Laat je dan sponsoren door familie, vrienden en buren en haal geld op voor kinderen met een handicap. Fonds Kind & Handicap besteedt de opbrengst van de CPC Loop 2020 aan projecten die bewegen en sporten voor kinderen met een beperking mogelijk maken. Want sporten is voor deze kinderen niet zo vanzelfsprekend. Aangepast sportmateriaal is vaak duur en bovendien is het aanbod niet zo groot. Dit jaar besteedt Fonds Kind & Handicap het geld aan een zwemproject voor kinderen met een verstandelijke beperking in Den Haag.

Fonds Kind & Handicap laat gehandicapte kinderen
niet aan de zijlijn staan!

Doe je mee met je collega's? Laat het ons dan z.s.m. weten via het formulier onderaan deze pagina (let op: aanmelding via dit formulier is géén aanmelding voor de CPC Loop!). Als wij je aanmelding hebben ontvangen nemen we contact op en helpen we om op een makkelijke manier als team/organisatie geld in te zamelen.

Help met jouw bedrijf mee om kinderen met een chronische ziekte of beperking gelukkiger te maken!

Samen met je collega’s iets terug doen voor de samenleving? Maatschappelijk verantwoordelijkheid nemen kan, door uit naam van jouw bedrijf de projecten van Fonds Kind & Handicap te steunen. Dankzij onze ANBI-status komt je bedrijf hierdoor tevens in aanmerking voor belastingvoordelen, giften zijn namelijk zonder drempel aftrekbaar. Het totaal aan aftrekbare giften mag 50% van de winst bedragen, met een maximum van € 100.000. Op de website van de Belastingdienst vind je meer informatie over fiscale voordelen voor giften vanuit een bedrijf. Heb je interesse om samen met je collega’s een specifiek project van Fonds Kind & Handicap te steunen? Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Kom in actie

Wil je als bedrijf in actie komen voor onze stichting? Wij komen graag met je in contact!

Please wait...
form-image-2.png

Heb je interesse in het steunen van een specifiek project van Fonds Kind & Handicap? Bekijk hier onze actuele projecten!

Onze projecten zijn gebaseerd op drie pijlers: directe hulp, wetenschappelijk onderzoek en voorlichting.

Bekijk onze projecten