close icon

Hi! Ben je naar iets op zoek?

Side Logo

Steun ons met je organisatie

Help met jouw bedrijf mee om kinderen met een chronische ziekte of beperking gelukkiger te maken!

Samen met je collega’s iets terug doen voor de samenleving? Maatschappelijk verantwoordelijkheid nemen kan, door uit naam van jouw bedrijf de projecten van Fonds Kind & Handicap te steunen. Dankzij onze ANBI-status komt je bedrijf hierdoor tevens in aanmerking voor belastingvoordelen, giften zijn namelijk zonder drempel aftrekbaar. Het totaal aan aftrekbare giften mag 50% van de winst bedragen, met een maximum van € 100.000. Op de website van de Belastingdienst vind je meer informatie over fiscale voordelen voor giften vanuit een bedrijf.

Op onze projectenpagina kun je meer lezen over specifieke projecten van Fonds Kind & Handicap die je kunt steunen als bedrijf (of individu). Heb je interesse? Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

 

Tom Uittenbogert 1.2.Communicate

Tom Uittenbogert, docent en oprichter 1.2.Communicate

1.2 Communicate steunt Fonds Kind & Handicap

Het bedrijf 1.2.Communicate is het expertisecentrum op het gebied van Nederlandse Gebarentaal. Voor iedere cursist die via 1.2.Communicate de online cursus Gebarentaal volgt doneert het bedrijf een bijdrage aan Fonds Kind & Handicap.

“Fonds Kind & Handicap heeft een speciaal plekje in mijn hart. Ik heb zelf een auditieve handicap en ben opgegroeid in een doof gezin. Fonds Kind & Handicap zet zich voluit in voor deze kinderen en jongeren met een (auditieve) handicap of chronische ziekte om ze een eerlijke kans te geven. Ze streven naar een wereld waarin ieder kind kan meedoen, zodat ook zij hun dromen waar kunnen maken. Daarom steun ik hen graag!”

logo 12Communicate gebarentaal zonder wit.jpg 

Doe mee met je bedrijf
Bedrijfsinformatie*
Please wait...

Kom in actie

Wil je als bedrijf in actie komen voor onze stichting? Wij komen graag met je in contact!

Please wait...
form-image-2.png

Heb je interesse in het steunen van een specifiek project van Fonds Kind & Handicap? Bekijk hier onze actuele projecten!

Onze projecten zijn gebaseerd op drie pijlers: directe hulp, wetenschappelijk onderzoek en voorlichting.

Bekijk onze projecten