close icon

Hi! Ben je naar iets op zoek?

Side Logo Side Logo
Directe hulp ยท 2021

Op de fiets naar school

 

Elke middag haalde Patricia haar zoon lopend van school, half uurtje heen, half uurtje terug. Een duofiets scheelt het duo veel tijd en niet alleen bij het naar school gaan!

 

Deze fiets betekent een stukje vrijheid in hun leven, vrijheid voor Aodhan om te kunnen gaan en staan waar hij wil. En dat hij heel blij is....dat kunnen we allemaal wel zien. Heel veel plezier met je nieuwe fiets Aodhan!

 

 

 

 

Aodhan 300 x 250 thumbnail.pngKayliss 300 x 250 thumbnail.png

 

Fonds Kind & Handicap maakt het leven wat aangenamer

 

We krijgen vaker dankbare reacties van ouders en/of kinderen die bij Fonds Kind & Handicap een aanvraag hebben ingediend. Vaak zijn zij ten einde raad, omdat ze overal waar ze aankloppen een afwijzing ontvangen. Terwijl ze een aanvraag niet indienen voor de lol, of voor de luxe. Vaak is het nodig om het leven van het kind leefbaarder en aangenamer te maken. 

 

Je vrij kunnen verplaatsen is een heel wezenlijk onderdeel van ons leven. Voor gehandicapte kinderen en hun ouders is die vrijheid en mogelijkheid er lang niet altijd. Hun aanvragen voor aangepast vervoer worden regelmatig afgewezen: omdat instanties langs elkaar heen werken, omdat er bezuinigd wordt, of omdat ze net niet aan alle nieuwe regeltjes voldoen. Wij steunen ook in deze situaties.

 

Fonds Kind & Handicap verstrekt jaarlijks individuele hulp aan vele kinderen. En daar worden niet alleen de kinderen zelf blij van, maar ook de ouders. Zij zien dankzij onze steun hun kind weer een stap vooruit maken in hun ontwikkeling en kunnen hem of haar een stukje vrijheid teruggeven.

Geef jij deze kinderen een stukje vrijheid terug?

 

Deel dit artikel: