close icon

Hi! Ben je naar iets op zoek?

Side Logo

Voor de Familiedag worden in 2021 ongeveer 125 gezinnen met één of meerdere kinderen met een chronische ziekte of handicap uitgenodigd voor een zorgeloze familiedag. Een dagje ontspanning en plezier, maar vooral genieten van het samenzijn en de spannende attracties in Duinrell. Voor de meeste gezinnen is een dagje uit een hele onderneming vanwege de handicap of ziekte van het kind. Bovendien is een dagje pretpark voor veel van deze gezinnen een financiële uitgave die niet zomaar gedaan wordt. Zij gaan dan ook zelden of nooit samen uit!

Benieuwd naar de hoe de laatste editie is verlopen?

Je leest er hier meer over.

 

Een dagje zorgeloos genieten

De families krijgen een bijzonder dagje Duinrell, inclusief een lunch en diverse versnaperingen. Op de Familiedag van Fonds Kind & Handicap gaat het attractiepark speciaal voor onze jonge gasten een uur eerder open. Kinderen kunnen zo op hun gemak en in alle rust het park en de attracties verkennen; voor velen prettig om dit zonder al te veel prikkels te kunnen doen. Wij kunnen rekenen op enthousiaste vrijwilligers om deze bijzondere dag mogelijk te maken!

 

Bekijk de aftermovie van de allereerste editie (nog onder onze 'oude' naam)

 

 

 

Word vriend van de Familiedag

 

Fonds Kinds & Handicap organiseert jaarlijks een Familiedag voor gezinnen met een handicap of chronische ziekte. Wil jij ook helpen om deze dag mogelijk te maken? Voor €35 bezorg je als Vriend één kind al zo’n heerlijke dag. Een heel gezin een dag ontlasten van de dagelijkse zorgen is al mogelijk voor €140,-.

 

Kikker familiedag

Help mee met een donatie

Please wait...