close icon

Hi! Ben je naar iets op zoek?

Side Logo

Fonds Kind & Handicap organiseert jaarlijks in september een Familiedag voor 150 gezinnen met een of meerdere kinderen met een chronische ziekte of handicap op Duinrell. Een dagje ontspanning en plezier, maar vooral genieten van het samenzijn en de spannende attracties. Voor de meeste gezinnen is een dagje uit een hele onderneming vanwege de handicap of ziekte van het kind. Bovendien is een dagje pretpark voor veel van deze gezinnen een financiele uitgave die niet zomaar gedaan wordt. Zij gaan dan ook zelden of nooit samen uit!

Een dagje zorgeloos genieten

 

De families krijgen een bijzonder dagje Duinrell, inclusief een lunch en diverse versnaperingen. Op de Familiedag van Fonds Kind & Handicap gaat het attractiepark speciaal voor onze jonge gasten een uur eerder open. Kinderen kunnen zo op hun gemak en in alle rust het park en de attracties verkennen; voor velen prettig om dit zonder al te veel prikkels te kunnen doen. Wij kunnen rekenen op vele enthousiaste vrijwilligers om deze bijzondere dag mogelijk te maken!

 

Benieuwd naar hoe de laatste editie is verlopen?

Je leest er hier meer over.

 

Help mee met een donatie


Fonds Kinds & Handicap organiseert jaarlijks een Familiedag voor gezinnen met een handicap of chronische ziekte. Wil jij ook helpen om deze dag mogelijk te maken?