close icon

Hi! Ben je naar iets op zoek?

Side Logo Side Logo
Directe hulp ยท 2019

Special Olympics voor mensen met een verstandelijke beperking

 

De Special Olympics Nederland vinden om het jaar plaats en zijn speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking. Dit jaar vindt het sportevenement plaats in Den Haag. Fonds Kind & Handicap maakt zich sterk voor kansen voor kinderen en jongeren met een handicap. Daarom sponsoren wij de Special Olympics Den Haag 2020!

 

Daarmee helpen we kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking om hun droom waar te maken. De droom om een 2e Cruijff te worden. Of net zo goed als Kiki Bertens. Of net zo sterk als Rico Verhoeven. Door deelname krijgen de kinderen en jongeren meer zelfvertrouwen, vrienden, een groter uithoudingsvermogen, leren zij op speelse wijze dingen en hebben, net als zoveel andere mensen, een heerlijke uitlaatklep.

 

Iedereen mag meedoen!

Special Olympics 2020 Logo Liggend 750x180 reg afb.jpg

Alle sporters met een verstandelijke beperking zijn welkom op de Spelen, ongeacht niveau of eerdere prestaties. Special Olympics Nederland maakt deel uit van een wereldwijde beweging in 170 landen die zich inzet om het leven van mensen met een verstandelijke beperking te verbeteren door middel van het organiseren van sportevenementen.

 

De slogan voor de Special Olympics Den Haag 2020 is: Meedoen? Natuurlijk! Heel passend bij waar wij als Fonds voor staan.


Special Olympics Den Haag 2020

Deel dit artikel: